Κους Κους

Ο καλύτερος Κομμωτής του 2018 είναι …Τρικαλινός

8 Mar 2018
Ο καλύτερος Κομμωτής του 2018 είναι …Τρικαλινός

Με άλλα 5 βραβεία επέστρεψε στα Τρίκαλα ο Σάκης Γιαννούλας.

Με άλλα 5 βραβεία επέστρεψε στα Τρίκαλα ο Σάκης Γιαννούλας.
 
Ο Τρικαλινός Κομμωτής Σάκης Γιαννούλας, έχει μετατρέψει το πάθος του σε …διακρίσεις.

Ο Τρικαλινός Κομμωτής «σάρωσε» τα βραβεία με 3 πρώτες θέσεις και 2 τρίτες στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Κομμωτικής που διεξήχθη στην Αθήνα, στην Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου και που αναδείχθηκε καλύτερος Κομμωτής του 2018.

Πρώτες θέσεις στο freestyle total look μοντέρνο κούρεμα-χρώμα, στο woman’s classic-bob κούρεμα–χτένισμα και στο filmstar 1920 Hairstyle βραδινό χτένισμα και τρίτες θέσεις στο νυφικό χτένισμα(κατηγορία μεγάλων) και στο bridal Hairstyle νυφικό χτένισμα.
 
Από το 2012 διατηρεί το δικό του κομμωτήριο «SG  HAIRSTYLING» επί της οδού  Ιπποκράτους 10 με 8μελή δημιουργική ομάδα, εκεί όπου θα τοποθετηθούν και τα νέα βραβεία.
 
 
 
 



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.