Βουλευτική Εκπροσώπηση

Οι Τρικαλινοί δικηγόροι δεν έχουν να …φοβηθούν ΤΙΠΟΤΑ

4 Jun 2020
Οι Τρικαλινοί δικηγόροι δεν έχουν να …φοβηθούν ΤΙΠΟΤΑ

Τα δίκαια αιτήματα του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων μετέφερε ο Σκρέκας στον Άδωνι

Τα δίκαια αιτήματα του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων μετέφερε ο Σκρέκας στον Άδωνι

Τα δίκαια αιτήματα του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων μετέφερε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, με παρέμβαση του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Τρικαλινός Υφυπουργός επισήμανε ότι χιλιάδες δικηγόροι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και στοιχειώδεις ανάγκες των οικογενειών τους. 

Την προηγούμενη περίοδο εκτελούνταν ελάχιστες δικηγορικές ενέργειες, καθώς τα αστικά και ποινικά ακροατήρια των δικαστηρίων ήταν κλειστά ως τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στην επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων, και στην οποία εκφράζεται η έντονη ανησυχία των δικηγόρων για τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν.

Ο Δικηγόρος Σύλλογος ζητά την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χορήγηση του επιδόματος των 800 ευρώ για το μήνα Μάιο.”

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.