Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολοήμερη παρουσίαση βιβλίων στο Μουσείο Τσιτσάνη!

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 19 βιβλία παρουσιάζει ο τρικαλινός Επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιος Ι. Μάργαρης στο Μουσείο Τσιτσάνη, στις παλιές φυλακές! Πρόκειται για μια ξεχωριστή, διαφορετική στη μορφή και σαφώς στο περιεχόμενο εκδήλωση για παρουσίαση βιβλίων. Διότι ο κ. Μάργαρης έχει συγγράψει πέντε μονογραφίες και έχει μεταφράσει άλλα 14 βιβλία, που απευθύνονται σε μηχανικούς, φυσικούς, μαθηματικούς και επιστήμονες της πληροφορικής! Ο Αθανάσιος Μάργαρης με πλουσιότατη συγγραφική, ερευνητική και διδακτική προϋπηρεσία και δραστηριότητα, ήδη προσφέρει βιβλία του και ως διδακτικά εγχειρίδια σε πολλά τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
 
Αυτός ο κόπος και η εργασία χρόνων, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, με έναν διαφορετικό τρόπο: με ολοήμερη δράση στο Μουσείο Τσιτσάνη! Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, από τις 10:00 έως τις 20:00, θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να ενημερώνεται, να ξεφυλλίζει και να συζητά για καθένα από τα βιβλία.
 
Ενδιαμέσως, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις:
 
– Στις 11:30 θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων (των μονογραφιών και συνοπτικώς των μεταφράσεων), από τους :
 
• Στέλιο Αμπράζη, Μαθηματικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γραμμική Άλγεβρα)
• Βασίλη Βλάχο, Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (MPI).
• Ελευθέριο Κοφίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Σήματα και Συστήματα).
• Αθανάσιο Μάργαρη (Λειτουργικό Σύστημα Linux, Εισαγωγή στη Μαθηματική Λογική και συνοπτική αναφορά στις μεταφράσεις).
 
– Στις 18:30 θα δοθεί διάλεξη από τον κ. Μάργαρη με θέμα «Φιλοσοφική και Μαθηματική λογική».  Η διάλεξη δίνεται με αφορμή το βιβλίο Εισαγωγή στη Μαθηματική Λογική.
 
Η εκδήλωση περιλαμβάνει και μουσική βραδιά. Στις 20:30 η Αναστασία Σπύρου και ο Κώστας Στάθης θα παρουσιάσουν πτυχές από τα άλμπουμ τους, ενώ θα ερμηνεύσουν και αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή