Αθλητικα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα

1 Apr 2023
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν ένα καλό πρόσωπο στο φινάλε του πρωταθλήματος

Στο τέλος έφτασε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα το πρωί του Σαββάτου για τον αγώνα της Κυριακής στις 4 μ.μ. κόντρα στον Απόλλωνα Πάργας.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν ένα καλό πρόσωπο στο φινάλε του πρωταθλήματος του 3ο ομίλου της Γ ‘ Εθνικής. Άλλωστε οι τελευταίες εντυπώσεις έχουν πάντα την αξία τους.

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο αγώνα υπολογίζονται οι Καρανίκας και Κουσκουνάς. Ενώ πιο χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κωστόπουλος, αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Θα απουσιάσει και ο Κοντογεώργος, που για οικογενειακός λόγους πήρε άδεια.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.