ΕλλάδαΔιαβάστε επίσης

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για διορθώσεις – τροποποιήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης 2023

15 Feb 2024
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για διορθώσεις – τροποποιήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης 2023

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το άνοιγμα της αίτησης ΕΑΕ για το έτος 2024

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το άνοιγμα της αίτησης ΕΑΕ για το έτος 2024

Υλοποιώντας το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, η νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει ότι άνοιξε σήμερα 15 Φεβρουαρίου η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τυχόν τροποποιήσεις και διορθώσεις επί της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) για το έτος 2023.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για το άνοιγμα της αίτησης ΕΑΕ για το έτος 2024 προκειμένου να ανοίξει μέσα στο μήνα Μάρτιο.

Η νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ τηρεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα προτεραιοτήτων που έχει τεθεί, με στόχο πάντα, την εξυπηρέτηση των Ελλήνων παραγωγών και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του Οργανισμού.

Trikala News
Author: Trikala News



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.