Τα νέα της πόλης

Πανηγυρικός Εσπερινός εορτής Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην πόλη των Τρικάλων

13 Jul 2020
Πανηγυρικός Εσπερινός εορτής Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην πόλη των Τρικάλων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με κάθε μεγαλοπρέπεια, τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020 ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με κάθε μεγαλοπρέπεια, τελέσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουλίου 2020 ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο υπό ανέγερση Ιερό Παρεκκλήσιο στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού, ο οποίος τελέσθηκε Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, συμμετείχε πλήθος πιστών και ευλαβών προσκυνητών οι οποίοι κατέκλισαν και εφέτος τον προαύλιο χώρο του Ναού περιμένοντας με ευλάβεια να προσκυνήσουν την Εικόνα του Αγίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος ομίλησε καταλλήλως προς το εκκλησίασμα αναφερόμενος στα ποικίλα των χαρισμάτων του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.