Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων

16 Jan 2022
Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 18ην του μηνός Ιανουαρίου 2022 εορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Φέρεται εις γνώσιν των ευλαβών Χριστιανών ότι την 18ην του μηνός Ιανουαρίου 2022 εορτάζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Οι τιμητικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ΩΡΑ 9:00-12:30 βραδινή:

Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Αντωνίου ιερουργούντος του Σεβα­σμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ΩΡΑ 5:30 μ.μ.:

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος Χοροστατούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

ΩΡΑ 9:30-12:30 βραδινή: Ιερά Αγρυπνία.

ΤΡΙΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022ΩΡΑ  7:30-10:30 π.μ:

Η ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος και το ύψωμα του Αγίου ιερουργούντος του Σεβα­σμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου..

ΩΡΑ 5:30 μ.μ.: Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου υπό του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Κατά τη διάρκεια της Πανηγύρεως θα τεθεί για προσκύνηση απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Παρακαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι Χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν τη χάρη και ευλογία του Αγίου.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.