Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Παπαστεργίου: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ξεκίνησε ασφαλτόστρωση λόγω των έργων

1 Dec 2021
Παπαστεργίου: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ξεκίνησε ασφαλτόστρωση λόγω των έργων

Συγγνώμη προς τους πολίτες που επί μεγάλο διάστημα σε περιοχές των Τρικάλων αντιμετώπιζαν σκαμμένους δρόμους από έργα ύδρευσης

Συγγνώμη προς τους πολίτες που επί μεγάλο διάστημα σε περιοχές των Τρικάλων αντιμετώπιζαν σκαμμένους δρόμους από έργα ύδρευσης, ζητά ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Σε δήλωσή του επισημαίνει ότι η συγγνώμη αφορά στην καθυστέρηση για την «αποκατάσταση της ασφάλτου στους δρόμους που ανασκάφτηκαν. Τονίζει ότι θα έπρεπε νωρίτερα να έχει υπάρξει συνεννόηση με την εταιρία που υλοποιεί το έργο της ΔΕΥΑΤ. Το έργο, εξάλλου, «είναι πολύ μεγάλο, καθώς με περίπου 15 εκ. € αλλάζει όλο το δίκτυο ύδρευσης των Τρικάλων».

Η ασφαλτόστρωση ξεκίνησε να υλοποιείται, όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Χρήστος Αναστασίου, από την περιοχή των Σαραγίων και στους δρόμους που ήδη έχουν σκαφτεί από την εταιρία που ανέλαβε το έργο. Πρόκειται για την «Εφαρμογή ζωνοποίησης και αντικατάσταση παλαιών αγωγών δικτύου πόλεως Τρικάλων» με περίπου 15.000.000 €,  3.200 στρέμματα με νέους αγωγούς, οι οποίοι θα έχουν συνολικό μήκος περίπου 100 χλμ.

Παπαστεργίου: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ξεκίνησε ασφαλτόστρωση λόγω των έργων Παπαστεργίου: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ξεκίνησε ασφαλτόστρωση λόγω των έργων Παπαστεργίου: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ξεκίνησε ασφαλτόστρωση λόγω των έργων Παπαστεργίου: Συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ξεκίνησε ασφαλτόστρωση λόγω των έργων

Δήμος Τρικκαίων

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.