Υπολοιποι Δημοι

Παρθενική συνεδρίαση επιτροπής για τη λειτουργία του Κρατικού Εργοστασίου Ξύλου

6 Sep 2018
Παρθενική συνεδρίαση επιτροπής για τη λειτουργία του Κρατικού Εργοστασίου Ξύλου

Στις 10 το πρωί της Παρασκευής στο Δασαρχείο Καλαμπάκας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η επιτροπή που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αν Υπουργού Περιβάλλοντος

Στις 10 το πρωί της Παρασκευής στο Δασαρχείο Καλαμπάκας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η επιτροπή που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αν Υπουργού Περιβάλλοντος και ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, με θέμα την επαναφορά σε λειτουργία του Κρατικού Εργοστασίου Ξύλου.

Η επιτροπή αποτελείται από τους:

1.  Τον επικεφαλής της, συντοπίτη μας από την Τζούρτζια, δασολόγο Βαγγέλη Γκουντούφα , αν. Προϊστάμενο της Δ/νσης Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και τη δασολόγο Ειρήνη Αλεξίου, επίσης από τη Γενική Δ/νση Δασών.

2. Τους δασολόγους του Δασαρχείου Καλαμπάκας Σπύρο Μουζιούρα και Τηλέμαχο Πινιάρα

3. Το Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη και τον Δασοπόνο του Δασαρχείου Καλαμπάκας, Θοδωρή Καραγιώργο

4. Τους καθηγητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας, δασολόγους  Γιάννη Παπαδόπουλο και Γιώργο Νταλό

5. Τον εκπρόσωπο των ιδιωτών, δραστηριοποιημένο στον τομέα της κατεργασίας ξύλου, Χρήστο Μπάτζιο

Φιλόδοξος στόχος της επιτροπής είναι να συντάξει έκθεση για τις συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις που πρέπει να γίνουν για να ξαναζωντανέψει το εργοστάσιο ξυλείας στο σημερινό σύγχρονο και σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τα μέλη της επιτροπής, που σημειωτέον, δεν αμοίβονται, πρέπει να παραδώσουν το πόρισμά τους έως τις 31/12/2018.

admins
Author: admins



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.