Λάρισα

Πειθάρχησαν οι Έλληνες στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού

19 Apr 2020
Πειθάρχησαν οι Έλληνες στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου, για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν ( 85 ) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, ως ακολούθως:

(48) στην Αττική,
(12) στην Κεντρική Μακεδονία,
(5) στη Θεσσαλονίκη,
(5) στην Κρήτη,
(4) στην Ήπειρο,
(4) στη Θεσσαλία,
(2) στην Πελοπόννησο,
(2) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(2) στη Στερεά Ελλάδα και
(1) στο Νότιο Αιγαίο.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (55) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (729) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (420) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.

για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν ( 930 ) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα , ως ακολούθως:
(354) στην Αττική,
(118) στη Θεσσαλονίκη,
(76) στην Κεντρική Μακεδονία,
(76) στην Κρήτη,
(49) στην Πελοπόννησο,
(43) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(39) στη Στερεά Ελλάδα,
(39) στο Νότιο Αιγαίο,
(37) στη Θεσσαλία,
(29) στο Βόρειο Αιγαίο,
(26) στη Δυτική Ελλάδα,
(19) στην Ήπειρο
(17) στα Ιόνια Νησιά και
(8) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (46.141) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

Για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λ.π.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν (4) παραβάσεις και συνελήφθησαν (7) άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (482) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (463) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.