Κοινωνικά

Πέθανε Τρικαλινός συνταξιούχος εκπαιδευτικός

18 Mar 2023
Πέθανε Τρικαλινός συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Κηδεύεται αύριο

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο Τρικαλινός συνταξιούχος εκπαιδευτικός Αχιλλέας Παν. Βράντζας και κηδεύεται αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων στους Αγίους Αποστόλους Τρικάλων.

Αφήνει πίσω την σύζυγό του Σπυριδούλα, τα παιδιά του Χρυσούλα Βράντζα και Αθανάσιο Νταϊλιάνη, Παναγιώτα Βράντζα και Αχιλλέα Τσαπραϊλη, Βασίλη Βράντζα και Σοφία Γιαννούλη, ενώ ευτύχισε να δει και εγγόνια.

Την κηδεία επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Πέθανε Τρικαλινός συνταξιούχος εκπαιδευτικός

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.