Πετώντας ακόμη το πλημμυρισμένο νοικοκυριό

Κάθε γωνιά κι ένας σωρός, κάθε σωρός κι ένα δράμα σε όλο τον νομό Τρικάλων

Βρισκόμαστε σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την εκδήλωση των πλημμυρών και ακόμη σε κάθε γωνιά όχι μόνο της πόλης των Τρικάλων αλλά και σε όλο τον νομό, συναντούμε σωρούς από σκουπίδια.

Νοικοκυριά ολόκληρα για την ακρίβεια αφού τα πλημμυρισμένα σπίτια και υπόγεια σχεδόν έχουν αδειάσει από πράγματα τα οποία μοιραία βγήκαν και συνεχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους.

Σε πολλές περιπτώσεις, γίνεται διαλογή στο σημείο από παλιατζήδες και ό,τι απομένει μένει εκεί για αρκετό καιρό ή μόλις συλλέγεται, προκύπτουν καινούργιοι σωροί σκουπιδιών.

Μπροστά στις αυξημένες ανάγκες, έχουν επιστρατευτεί και ιδιωτικά φορτηγά ώστε να μεταφέρουν στο ΣΜΑ όλα τα υλικά αλλά και πάλι, το πρόβλημα αναμένεται να μας συνοδεύει αρκετό διάστημα ακόμη. Μόνο τα πρώτα 24ωρα, οι υπηρεσίες καθαριότητας είχαν μαζέψει 800 τόνους.

Οι ίδιες και ακόμη πιο επιβαρυμένες έρχονται εικόνες και από άλλες περιοχές όπως και από τον δήμο Φαρκαδόνας. Δυστυχώς η πλημμύρα έγινε και παραμένει ο χειρότερος εφιάλτης…©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή