Κους ΚουςΔιαβάστε επίσης

Ποδοσφαιρική κουβέντα δημάρχων Φαρκαδόνας και Πύλης

3 Apr 2025
Ποδοσφαιρική κουβέντα δημάρχων Φαρκαδόνας και Πύλης

Κάποτε είχαν άμεση με το ποδόσφαιρο, είτε εντός αγωνιστικού χώρου, είτε εκτός.

Κάποτε είχαν άμεση με το ποδόσφαιρο, είτε εντός αγωνιστικού χώρου, είτε εκτός. Σήμερα το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός τους χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ο λόγος τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή και τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα, οι οποίοι βρέθηκαν στον πρόσφατο «τελικό» του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής στο «Μπάμπης Παπαχατζής» ανάμεσα στο Νεοχώρι και τον Πορταϊκό.

Πέρα από τα «δικά» τους σίγουρα μίλησαν και για ποδόσφαιρο και είχαν πολλά να πουν κυρίως για την συρρίκνωσή του (ποσοτικά και ποιοτικά) αλλά και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στις εναπομείναντες ομάδες, οι οποίες πρέπει να δυναμώνουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ειδικά ο κάμπος που, ενώ «πνίγεται» από τις πλημμύρες, έχει «στερέψει» ποδοσφαιρικά, με το Νεοχώρι, το Ζάρκο και το Πετρωτό να έχουν μείνει στο χάρτη του ερασιτεχνικού.

Πάνος Γιδόπουλος

 

Pressroom
Author: Pressroom



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.