Κους ΚουςΔιαβάστε επίσης

Πολιτικός διάλογος στην παρέλαση

29 Oct 2025
Πολιτικός διάλογος στην παρέλαση

Θανάσης Λιούτας και Χρύσα Ντιντή σε μια στιγμή έντονου αλλά χαμογελαστού διαλόγου, με κοινό παρονομαστή τα Τρίκαλα.

Μια χαρακτηριστική στιγμή από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Τρίκαλα:
ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή σε έναν ζωηρό, αλλά ευδιάθετο διάλογο.
Παρά τις διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, η κοινή αγάπη για τα Τρίκαλα και η διάθεση συνεργασίας κυριάρχησαν στη σκηνή — αποδεικνύοντας πως, τουλάχιστον στις εθνικές επετείους, τα χαμόγελα έχουν τον πρώτο λόγο.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.