Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

Πολιτιστική Εκδρομή στην Επίδαυρο: Απολαύστε το Ιππόλυτο του Ευριπίδη με τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Τρικάλων

Ο Σύλλογος συνταξιούχων του δημοσίου διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Επίδαυρο

23 Jun 2023

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (δημοσίου)

Ο Σύλλογος συνταξιούχων του δημοσίου διοργανώνει διήμερη εκδρομή (8 και 9 Ιουλίου) στην Επίδαυρο με σκοπό να παρακολουθήσει την παράσταση «ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ» του Ευριπίδη .Η διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο και περιλαμβάνει επίσκεψη στο Λουτράκι και τη Χαλκίδα. Στην εκδρομή γίνονται δεκτά και μη μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Το εισιτήριο για την θεατρική παράσταση είναι προσφορά του Συλλόγου.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 6973240046 κ. Αντωνόπουλος Κώστας και 6974947061 κ. Τσούβα Ντίνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ιππόλυτος, του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου | Επίδαυρος 2023

Στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
7 & 8 Ιουλίου 2023

Η Kατερίνα Ευαγγελάτου, διακεκριμένη σκηνοθέτις και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ, επανέρχεται στην Επίδαυρο με το Εθνικό Θέατρο μετά την Άλκηστη (2017) που δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση.

Η Αφροδίτη στήνει ένα παιχνίδι εκδίκησης και παρακολουθεί με ηδονοβλεπτική ματιά πώς το ανθρώπινο είδος γίνεται άθυρμα των επιθυμιών της. Το μάτι της γίνεται μάτι μας και τα πρόσωπα απογυμνώνονται. Τα γυμνά σώματα μεταφέρουν την έκρηξη, τον πόθο, τη λαγνεία αλλά και την αγνότητα του γένους των ανθρώπων. Μια σκηνοθεσία που βουτάει στο άγριο σύμπαν του έργου του Ευριπίδη βλέποντάς το σαν έναν σύγχρονο εφιάλτη μέσα σε ένα ποιητικό σκηνικό, όπου τα πρόσωπα παλεύουν με τις αδυναμίες τους και ο έρωτας είναι τόσο παράφορος που δεν μπορεί παρά να είναι μοιραίος. Ένας δυνατός θίασος 24 ηθοποιών και τεσσάρων μουσικών θα βρίσκεται συνεχώς επί σκηνής.

Μετάφραση Κώστας Τοπούζης • Δραματουργική επεξεργασία – Διασκευή –Σκηνοθεσία Κατερίνα Ευαγγελάτου

• Σκηνικά Εύα Μανιδάκη

• Μουσική Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

• Φωτισμοί Ελίζα Αλεξανδροπούλου

• Χορογραφία Αλέξανδρος Σταυρόπουλος

• Βίντεο Παντελής Μάκκας

• Βοηθός σκηνοθέτιδας Γιώργος Μπραουδάκης

• Βοηθός σκηνογράφος Κατερίνα Βλάχμπεη

• Βοηθός φωτίστριας Λάμπρος Παπούλιας

Παίζουν (αλφαβητικά) Κόρα Καρβούνη, Αμαλία Νίνου, Δημήτρης Παπανικολάου, Μαρία Σκουλά, Έλενα Τοπαλίδου, Γιάννης Τσορτέκης, Ορέστης Χαλκιάς

• Συμμετέχει 17 μελής Χορός

• Μουσικοί επί σκηνής Γιάννος Γιοβάνος, Ορέστης Ζαφειρίου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Παρασκευαΐδης

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άνω των 15 ετών.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Βασ. Μπαταγιάννης

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Βασ. Μπαταγιάννης. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 4…

Read More


ΑΟΤ: Στο προπονητικό τιμ της ακαδημίας ο Μπραντίτσας

Η ακαδημία του ΑΟΤ ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Άγγελο Μπραντίτσα που μπαίνει στο προπονητικό τιμ για την εξέλιξη των…

Read More


Ασφαλτόστρωση στην Κρηνίτσα από τον Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων ολοκληρώνει την ασφαλτόστρωση στην Κρηνίτσα, έργο που διευκολύνει μετακινήσεις κατοίκων και αγροτών και εντάσσεται στον προγραμματισμό.

Read More


Τροχαία Τρικάλων και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ενισχύουν τη συνεργασία για την οδική ασφάλεια

Συνεργασία Τροχαίας Τρικάλων και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για οδική ασφάλεια μαθητών, με δράσεις και συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Read More


Αποχώρησε ο Χρ. Στάμος από την ΑΕΤ για το Καλλιφώνι Καρδίτσας

Ο Χρήστος Στάμος αποχώρησε από την ΑΕΤ και μεταγράφηκε στον Αετό Καλλιφωνίου Καρδίτσας, ενισχύοντας την ομάδα της Β’ Ερασιτεχνικής.

Read More


Baby shower Μαρία Τασιούλα – Δημήτρης Σκούρος με γαλάζιες λεπτομέρειες και χαμόγελα

Baby shower με φίλους και συγγενείς για τον ερχομό του πρώτου παιδιού της Μαρίας Τασιούλα και του Δημήτρη Σκούρου στα…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.