Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποσό 3 εκ. ευρώ για τον οδικό άξονα Βλαχογιάννη – Αγριελιά

Τον δρόμο από το Βλαχογιάννη μέχρι τα όρια του νομού Τρικάλων, προς την Αγριελιά, πρόκειται να κατασκευάσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του εν λόγω έργου προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ ευρώ.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και ο προϋπολογισμός του θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που συντομεύει την επικοινωνία μεταξύ Τρικάλων και Λάρισας. Είναι έργο τουριστικό, γιατί ενώνει τα Μετέωρα με τον Όλυμπο και τα σημαντικά μοναστήρια της Ελασσόνας. Είναι περιβαλλοντικό, διότι δημιουργεί συνθήκες δασοπροστασίας του τοπικού περιβάλλοντος, το οποίο σε εκείνη την περιοχή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Δημιουργεί ακόμη συνθήκες ασφάλειας και καλύτερης μετακίνησης των κτηνοτρόφων μας και των αγροτών. Παράλληλα δίνει χρήματα στην τοπική κοινωνία και οικονομία, αλλά διασφαλίζει και δημιουργεί θέσεις εργασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή