Άρθρα – Απόψεις

Πριν πεθάνεις ζήσε!

17 Oct 2019
Πριν πεθάνεις ζήσε!

Τη φυλακή ο καθένας τη χτίζει μόνος του. Φυλακή δεν είναι μόνοι οι περιορισμοί των άλλων ή της κοινωνίας.

Γράφει η Ιωάννα Χαρμπέα κοινωνιολόγος

Τη φυλακή ο καθένας τη χτίζει μόνος του. Φυλακή δεν είναι μόνοι οι περιορισμοί των άλλων ή της κοινωνίας. Χειρότερη μορφή φυλακής δεν αυτή που είναι χτισμένη από τούβλα αλλά εκείνη που είναι χτισμένη από ιδέες.

Απαλλαχτείτε από τη φυλακή του μυαλού σας , ή φυλακίστε τις σκέψεις σας, μη δίνεστε γιατί θα ‘ρθεί κάποια μέρα που θα καταλάβετε ότι οι δυνατοί και χαρούμενοι άνθρωποι είναι οι πιο δυστυχισμένοι. Ίσως, τελικά είναι στη φύση του ανθρώπου να θέλει και λίγο ντάντεμα , να χει λίγο την προσοχή των άλλων.

Βρείτε χρόνο για το Εγώ σας , για τον εαυτό σας… Μη δίνεστε απλόχερα…Φυλακή είναι όταν δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Μη χτίζετε, λοιπόν, λιθαράκι λιθαράκι το δικό σας μπουντρούμι. Βάλτε όρια ακόμα και στις μεγάλες αδυναμίες σας. Δείξτε στους άλλους ότι είστε άνθρωποι και εσείς και όχι το ρομπότ για όλες τις δουλειές.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.