Λάρισα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογές Μοριακής Βιολογίας-Μοριακή Γενετική, Διαγνωστικοί δείκτες»

12 May 2022
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογές Μοριακής Βιολογίας-Μοριακή Γενετική, Διαγνωστικοί δείκτες»

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει για το ακαδ. έτος 2022-2023 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης

Το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προκηρύσσει για το ακαδ. έτος 2022-2023 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης με τίτλο:

«ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ – ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ»

Κατάθεση αιτήσεων  έως  20  ΙΟΥΛΙΟΥ  2022

Γραμματεία  ΠΜΣ: Βιόπολις, Μεζούρλο Λάρισας, τηλ. 2410-565298,

e-mail: [email protected]

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://appmolbio.bio.uth.gr.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.