Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων στα Τέμπη

Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.
 
Έτσι,  από σήμερα, Σάββατο (09-02-2019), και ώρα 12.40 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη) του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων, των φορτηγών και των λεωφορείων, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) μέχρι τα διοικητικά όρια με το νομό Πιερίας.
 
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:
 

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176) και μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ 400+815).

 

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Πλαταμώνα (χ/θ 400+815) και μέσω της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς θα εισέρχονται στον Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (χ/θ 377+176).
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή