Πρωταθλητής Ελλάδας ο Δημήτρης Παπαβασιλείου, και αρκετά πλασαρίσματα οι παμπαίδες U15 του ΑΠΣ Τρίκαλα!

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13/04/2019 στο Βόλο  το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων U15 2019 με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω έξι αθλητές:
 
1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
2. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΩΛΗΣ 
3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ 
4. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 
5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 
6. ΣΤΟΥΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
 
Έπειτα από άριστη εμφάνιση ο  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ χρήστηκε πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας την πρώτη θέση στα 41 kg. 
Οι άλλοι αθλητές μας έπειτα από εξαιρετικές αποδόσεις κατέκτησαν τις εξής θέσεις:
 
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  5ος στα 62 kg, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  6ος στα 68 kg , ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΩΛΗΣ 6ος στα 57 kg, ΣΤΟΥΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 8ος στα 65 kg και ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ 10ος στα 62 kg.
 
Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος ακόμη δυο μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.  
 
Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά. 
 
Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.
 
Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Δημήτρη, τον Στέφανο, τον Αντώνη, τον Οδυσσέα, τον Γιώργο και τον Παναγιώτη για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος. 
 
Πολλά συγχαρητήρια
 
Νίκος Τσιακάρας    


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή