Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Πρόταση για Μονάδα Εγκαυμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

7 Jun 2023

Εξετάζεται αν είναι εφικτή η δημιουργία και η λειτουργία της

Εξετάζεται αν είναι εφικτή η δημιουργία και η λειτουργία της

Μία ιδιαίτερα σημαντική πρόταση έχει κατατεθεί μεταξύ άλλων στο επιχειρησιακό σχέδιο του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων βάσει του οποίου γίνεται ο προγραμματισμός λειτουργίας για τα επόμενα χρόνια.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr, αυτή αφορά Μονάδα Εγκαυμάτων. Οι μονάδες εγκαυμάτων λείπουν από τα νοσοκομεία όλης της χώρας ενώ ενισχυτικά στην πρόταση λειτουργεί το γεγονός ότι στο Νοσοκομείο Τρικάλων υπάρχει ειδικότητα πλαστικού χειρουργού.

Βέβαια, μέχρι τελικά να μετουσιωθεί σε πράξη μια πρόταση ειδικά όταν αφορά τα νοσοκομεία, παίρνει αρκετό χρόνο και μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη αφορά ένα ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό τομέα που εκλείπει από τα δημόσια νοσοκομεία. Η δε υλοποίηση της πρότασης, αναμένεται να καλύψει όλη την υγειονομική περιφέρεια.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.