Διαβάστε επίσηςΥπολοιποι Δημοι

Πύλη Τρικάλων: «Έφυγε» στα 42 του ο Κωνσταντίνος Πλακιάς

6 Aug 2025
Κωνσταντίνος Πλακιάς

Βαρύ πένθος στην Πύλη Τρικάλων για τον θάνατο του 42χρονου Κωνσταντίνου Πλακιά. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 7 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα.

Ένας ακόμη πρόωρος θάνατος έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των απωλειών νέων ανθρώπων, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πύλης. Ο Κωνσταντίνος Βης. Πλακιάς, σε ηλικία μόλις 42 ετών, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας βαρύ πένθος στους οικείους του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025 και ώρα 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα Πύλης Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 1:30 μ.μ.

Τη μνήμη του τιμούν η σύζυγός του Lauren Leigh Butera, οι γονείς του Βησσαρίων και Μαρία Πλακιά, η Karen Tripi Tebbs, η αδελφή του Σταυρούλα Πλακιά με τον Θωμά Τσακιρίδη, οι ανιψιές Παρασκευή και Μαρία, οι θείοι, τα ξαδέλφια και λοιποί συγγενείς.

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση της αγιογράφησης του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνα Πύλης.

Η τελετή τελείται από το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.