ΕλλάδαΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Σε απεργία οι διανομείς σήμερα… “Δεν είμαστε αριθμοί αλλά άνθρωποι” προειδοποιούν

22 Sep 2021
Σε απεργία οι διανομείς σήμερα... "Δεν είμαστε αριθμοί αλλά άνθρωποι" προειδοποιούν

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΕΤ σε ανακοίνωσή της, «οι τελευταίες εξελίξεις ειδικότερα στον κλάδο των διανομέων επιτάσσουν την ανάγκη της κινητοποίησης

Την προκήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας στον κλάδο της εστίασης και των διανομέων για σήμερα, από τις 12:00 έως τις 16:00 μ.μ., αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΕΤ σε ανακοίνωσή της, «οι τελευταίες εξελίξεις ειδικότερα στον κλάδο των διανομέων επιτάσσουν την ανάγκη της κινητοποίησης, για να στείλουμε το μήνυμα σε κυβέρνηση και εργοδοσία πως δεν είμαστε αριθμοί, αλλά άνθρωποι».

Παράλληλα, σε κινητοποιήσεις προχωρά και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.

Συγκεκριμένα, σήμερα πραγματοποιούν προειδοποιητική στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 16:00, με παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00 το πρωί και θα ακολουθήσει μοτοπορεία.



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.