Τα νέα της πόλης

Σε πλήρη εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα στα Τρίκαλα

25 Apr 2023
Σε πλήρη εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα στα Τρίκαλα

Στους ποταμούς Μαλακασιώτη και Κλεινοβίτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας αντιπλημμυρικά έργα για τον καθαρισμό της κοίτης και την αποκατάσταση αναχωμάτων  σε παραποτάμους του Πηνειού ποταμού στην Π.Ε. Τρικάλων.

Συγκεκριμένα μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες σε συνολικό μήκος 4 χλμ. στους ποταμούς Μαλακασιώτη και Κλεινοβίτη.

Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο έργου  για την αντιπλημμυρική προστασία των παραποτάμων του Πηνειού,  Κλεινοβίτη, Ίωνα, Μαλακασιώτη, Πάμισου, Νεοχωρίτη, Μέγα, Ενιπέα,  Πορταϊκού μετά του παραποτάμου του Μπεντένη και Ληθαίου μετά των παραποτάμων του Αγιαμονιώτη και Κουμέρκη, συνολικού προϋπολογισμού 5.200.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της  Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Σε πλήρη εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα στα Τρίκαλα Σε πλήρη εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα στα Τρίκαλα Σε πλήρη εξέλιξη αντιπλημμυρικά έργα στα Τρίκαλα

trikalanews
Author: trikalanews



Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.