Ελλάδα

Σε τρεις ημέρες θα ολοκληρώνεται η δήλωση μεταβίβασης ακινήτου

17 Jun 2020
Σε τρεις ημέρες θα ολοκληρώνεται η δήλωση μεταβίβασης ακινήτου

Χωρίς καμία επίσκεψη στη ΔΟΥ και εντός τριών ημερών θα ολοκληρώνεται η δήλωση μεταβίβασης ακινήτου από τους φορολογούμενους.

Χωρίς καμία επίσκεψη στη ΔΟΥ και εντός τριών ημερών θα ολοκληρώνεται η δήλωση μεταβίβασης ακινήτου από τους φορολογούμενους.

Αυτό προβλέπει απόφαση, που υπέγραψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, και αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προκειμένου να απλοποιηθεί άμεσα η διαδικασία δήλωσης ακινήτου στην Εφορία.

Στόχος είναι να δοθεί τέλος σε μια αναχρονιστική και χρονοβόρα πρακτική, που δημιουργούσε ουρές στις Εφορίες, τριβές και ταλαιπωρία για τους φορολογουμένους.

Η λύση, στην οποία έχουν καταλήξει στην ΑΑΔΕ, θα εφαρμοστεί μέχρι την πλήρη ψηφιοποίηση των δηλώσεων φορολογίας κεφαλαίου.

indicator.gr

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.