Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Τρίκαλα: Ο ΣΕΠΕ τίμησε τους εκπαιδευτικούς που αφυπηρέτησαν το 2024

30 May 2025
Τρίκαλα: Ο ΣΕΠΕ τίμησε τους εκπαιδευτικούς που αφυπηρέτησαν το 2024

Εκδήλωση τιμής στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων που αφυπηρέτησαν το 2024, από τον ΣΕΠΕ Τρικάλων.

Εκδήλωση τιμής για τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αφυπηρέτησαν το 2024 πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Τρικάλων.

Η εκδήλωση διεξήχθη την Τετάρτη 28 Μαΐου 2025, στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», αναγνωρίζοντας την πολυετή και πολύτιμη προσφορά των συναδέλφων στην εκπαίδευση και τη διαπαιδαγώγηση χιλιάδων μαθητών του νομού.

Οι εκπαιδευτικοί αυτοί υπηρέτησαν το δημόσιο σχολείο με αφοσίωση, επαγγελματισμό και ήθος, αποτελώντας ζωντανά παραδείγματα εκπαιδευτικής και κοινωνικής συνεισφοράς. Μετέδωσαν γνώσεις, αξίες και ιδανικά στις επόμενες γενιές, συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση της κοινωνίας.

Ο ΣΕΠΕ Τρικάλων εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες και την εκτίμησή του προς τους εκπαιδευτικούς που αφυπηρέτησαν και τους εύχεται υγεία, δημιουργικότητα και ευτυχία στο νέο κεφάλαιο της ζωής τους.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αντωνία Φίκα
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ρούλα Σαργιώτη

Pressroom
Author: Pressroom



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.