Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

SORRY, BABY στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων – Από 5 έως 8 Αυγούστου

Η ταινία SORRY, BABY προβάλλεται στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων, στον Μύλο Ματσόπουλου, με μία προβολή καθημερινά

7 Aug 2025

Νέα ταινία στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Από την Τρίτη 5/8 έως και την Παρασκευή 8/8 στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων, στον Μύλο Ματσόπουλου θα προβάλλεται καθημερινά η ταινία «SORRY, BABY».
Μία προβολή καθημερινά στις 21.45.

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.
φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

Πληροφορίες στο 24310 20090 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων και στο fecebook: Δήμος Τρικκαίων & Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων
SORRY, BABY
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Eva Victor
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ : Eva Victor, Naomi Ackie, Louis Cancelmi, Lucas Hedges, John Carroll Lynch
Δραματική Κομεντί 103’

Κάτι κακό συνέβη στην Άγκνες. Αλλά η ζωή συνεχίζεται–τουλάχιστον για όλους τους άλλους γύρω της. Μια ιστορία για έναν ήσυχα δυνατό θρίαμβο, για το πώς να ξαναβρείς τα πατήματά σου, αφού έχεις χάσει τη γη κάτω απ ́ τα πόδια σου. Ένα απροκάλυπτα ειλικρινές πορτρέτο του πώς κάποιος μαθαίνει να ζει με κάτι που δεν μπορεί πραγματικά να ξεπεράσει. Η ταινία αντιμετωπίζει με χιούμορ τις δύσκολες καταστάσεις.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Pressroom
Author: Pressroom

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.