Ελλάδα

Σπαράζει καρδιές η μητέρα της 35χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

18 Apr 2023
Σπαράζει καρδιές η μητέρα της 35χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Το παιδί μου έγινε άγγελος»

Οι γονείς της Κατερίνας Γεωργιάδη την περίμεναν στην Κόρινθο για να κάνουν Πάσχα μαζί. Η 35χρονη δεν έφτασε ποτέ, καθώς το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/4), άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Η μητέρα της, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, συγκλόνισε τους πάντες με όσα ανέφερε για το παιδί της. «Έχει γίνει άγγελος το παιδί μου», είπε με τρεμάμενη φωνή και περιέγραψε το πώς πληροφορήθηκε ότι η κόρη της σκοτώθηκε στο δυστύχημα.

«Από την τροχαία το έμαθα ότι είχε ατύχημα… Δεν φταίει το παιδάκι μου, πήγαινε Αθήνα και ερχόταν να κάνουμε Πάσχα πάλι Κόρινθο. Ένα αγγελούδι, ένας άγγελος. Μια ψυχή… Πώς να σας περιγράψω την ψυχή του παιδιού μου. Δεν υπάρχει πιο δοτικό παιδί. Δεν υπάρχει. Δεν έχω λόγια να πω. Δεν έχω λόγια να πω τι παιδί είχα. Όχι γιατί ήταν δικό μου το παιδί, αλλά δεν υπάρχουν τα λόγια για αυτό το παιδί», εξήγησε.

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.