Κοσμος

Sports Car Awards για τα i30 N και i30 Fastback N

15 Feb 2020

Τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai i30 Fastback N και i30 N κατέκτησαν βραβεία  από κορυφαία γερμανικά περιοδικά αυτοκινήτου. Το i30 Fastback N έλαβε τον τίτλο “Auto Bild Sports Car of the Year” και το i30 N κατέκτησε το “Sport Auto Award” από το περιοδικό Sport Auto. Αξίζει να σημειωθεί ότι το i30 N ήταν ο νικητής του βραβείου […]

Τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai i30 Fastback N και i30 N κατέκτησαν βραβεία  από κορυφαία γερμανικά περιοδικά αυτοκινήτου. Το i30 Fastback N έλαβε τον τίτλο “Auto Bild Sports Car of the Year” και το i30 N κατέκτησε το “Sport Auto Award” από το περιοδικό Sport Auto. Αξίζει να σημειωθεί ότι το i30 N ήταν ο νικητής του βραβείου “Auto Bild Sports Car of the Year” για το 2018.

Το “Auto Bild Sports Cars” είναι το βραβείο επιλογής των αναγνωστών του κορυφαίου γερμανικού περιοδικού αυτοκινήτων Auto Bild. Το 2019, 110 αυτοκίνητα αγωνίστηκαν για τον 18ο ετήσιο τίτλο “Auto Bild Sports Cars of the Year”. Οι υποψήφιοι προήλθαν από τις οδηγικές δοκιμές των τελευταίων δώδεκα μηνών. Κάθε μοντέλο κατατάχθηκε σε πέντε κατηγορίες, με νικητές για τις υποκατηγορίες Series, Import και Tuning. Το Hyundai i30 Fastback N κατέκτησε το βραβείο στην κατηγορία Small & Compact Cars στην υποκατηγορία Import και αναδείχθηκε πρώτο ανάμεσα σε 13 άλλα αυτοκίνητα.

“Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι οι fan μας, οι N-thusiasts, αγαπούν τις επιδόσεις του i30 Fastback N”, δήλωσε ο κ. Jürgen Keller, Managing Director της Hyundai Motor Deutschland GmbH. “Με το i30 Fastback N, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε ένα συμπαγές σπορ αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων που διαθέτει υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας”.

Tο Hyundai i30 N κατέκτησε το βραβείο “Sport Auto Award”, το βραβείο επιλογής των αναγνωστών του περιοδικού Sport Auto. Το hot hatch κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας “Compact Cars μέχρι € 35.000” στην υποκατηγορία Import, ανταγωνιζόμενο 275 αυτοκίνητα συνολικά. Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Hyundai, το i30 N έχει πουλήσει πάνω από 4.500 οχήματα από την έναρξη διάθεσής του το φθινόπωρο του 2017.

“Το Sport Auto Award αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η Hyundai διαθέτει τα σωστά προϊόντα για σπορ οδηγούς”, δήλωσε ο κ. Jürgen Keller, Managing Director της Hyundai Motor Deutschland GmbH. “Η limited edition του i30 N Project C, που παρουσιάστηκε στο IAA, είναι επίσης ιδιαιτέρως περιζήτητη πριν από την κυκλοφορία της στην αγορά”.

Το 2017, η Hyundai εντυπωσίασε για πρώτη φορά τους fan των σπορ αυτοκινήτων με το i30 N. Στο μεταξύ, οι επιδόσεις αυξήθηκαν από 184 kW / 250 hp σε 202 kW / 275 hp. Το πλαίσιο έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω για δυναμική χρήση. Το Hyundai i30 N διαθέτει 19” ζάντες  και ηλεκτρονική κλειδαριά διαφορικού στον στάνταρντ εξοπλισμό του.

Το Hyundai i30 N δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικά ευέλικτο, συμπαγές αυτοκίνητο, κερδίζει επίσης τους οδηγούς με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Μια οδηγική δοκιμή του “Sport Auto” μέσα στο 2019 το επιβεβαίωσε με την εξής δήλωση, “το δίλιτρο είναι ένα από τα καλύτερα στο είδος του”. Εν τω μεταξύ, ο χειρισμός του περιγράφηκε ως “τίποτα λιγότερο από ένα αριστούργημα”.

Μια επιτυχημένη σειρά για τη Hyundai

Τα Hyundai i30 Fastback N και i30 N έχουν κατακτήσει το μερίδιό τους στις βραβεύσεις από την έναρξη της διάθεσής τους. Το 2018, το i30 N κατέκτησε το “Auto Bild Sports Car of the Year” στην κατηγορία Small & Compact Cars, επικρατώντας ανάμεσα σε επτά καθιερωμένους ανταγωνιστές του. Έλαβε επίσης θετικές κριτικές στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και περιγράφηκε ως “game changer” στα Autocar Awards του 2018.

Το 2018 επίσης, η Hyundai βραβεύτηκε ως Κατασκευαστής της Χρονιάς από το BBC TopGear Magazine.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


ΑΟ Τρίκαλα: Απόκτηση του Βασίλη Γιαννόπουλου στην επίθεση

Ο ΑΟ Τρίκαλα απέκτησε τον νεαρό επιθετικό Βασίλη Γιαννόπουλο από τους Κανονιέρηδες με στόχο την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Read More


Στη Γερμανία η Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ με την Προολυμπιακή Ομάδα Τάεκβοντό

Η Φανή Τζέλη του ΣΟΑΤ ταξίδεψε στη Γερμανία ως μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας Τάεκβοντό για το GERMANY OPEN G1 2025…

Read More


Αύριο η κηδεία του 15χρονου Γεωργίου Μάνη στα Τρίκαλα

Η οικογένεια αποχαιρετά τον 15χρονο Γεώργιο Θ. Μάνη. Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στον Άγιο…

Read More


Η Κωνσταντίνα Τούνη ανοίγει μουσικά το Παζάρι Τρικάλων

Η Κωνσταντίνα Τούνη ανοίγει τις εκδηλώσεις του Τρικαλινού Παζαριού στις 14/9/2025 με παράσταση που συνδυάζει παράδοση και σύγχρονο ήχο.

Read More


Ευχές του Σακκά για γόνιμη σχολική χρονιά στους αγιασμούς

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς παρακολούθησε αγιασμούς σχολείων, ευχόμενος στους μαθητές γόνιμη σχολική χρονιά με δικαίωση των κόπων τους.

Read More


Αποχαιρετισμός στον Χρυσόστομο Μεσδανίτη, 75 ετών

Η αποχαιρετιστήρια τελετή για τον Χρυσόστομο Μεσδανίτη θα γίνει στις 12/9/2025, ενώ η αποτέφρωση στις 13/9/2025 στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.