Ελλάδα

Στ. Αραχωβίτης: «Τροπολογία για τον εκδημοκρατισμό του εκλογικού του συστήματος του ΓΕΩΤΕΕ»

8 Oct 2022
Στ. Αραχωβίτης: «Τροπολογία για τον εκδημοκρατισμό του εκλογικού του συστήματος του ΓΕΩΤΕΕ»

Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει δυσανεξία σε κάθε προοδευτική βελτίωση, σε κάθε ουσιαστικό εκσυγχρονισμό

Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει δυσανεξία σε κάθε προοδευτική βελτίωση, σε κάθε ουσιαστικό εκσυγχρονισμό και σε κάθε προσπάθεια εκδημοκρατισμού. Αυτή τη φορά ήταν ο Γεωτεχνικός κόσμος που είχε την ατυχία να μην γίνει δεκτή η Τροπολογία για τον εκδημοκρατισμό του εκλογικού του συστήματος του ΓΕΩΤΕΕ,  που κατέθεσαν οι Γεωτεχνικοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αραχωβίτης Στ., Καφαντάρη Χ. και Τελιγιορίδου Ολ.

Αρνήθηκε ακόμη και την πρακτική που ακολουθείται στις αρχαιρεσίες της πλειοψηφίας των συλλογικών οργάνων, πόσο μάλλον ενός Επιμελητηρίου. Αρνήθηκε τη πρόταση μας να γίνονται εφεξής οι εκλογές για την ανάδειξη των Οργάνων του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. με την  διασφάλιση που παρέχει η παρουσία δικηγόρου ως Προέδρου των Εφορευτικών Επιτροπών!

Ο Γεωτεχνικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει την διαρκή οπισθοδρόμηση στην οποία η ΝΔ έχει καταδικάσει το Επιμελητήριο. Οι Γεωτεχνικοί θα συνεχίσουν να διεκδικούν, μέσα και από τις αναγκαίες βελτιώσεις  του εκλογικού νόμου, τον εκδημοκρατισμό και την εγκαθίδρυση προοδευτικών διαδικασιών στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.