ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Στα Μανάβικα μπαίνει η ΔΕΥΑΤ

23 Feb 2024
Στα Μανάβικα μπαίνει η ΔΕΥΑΤ

Πότε ξεκινούν τα έργα της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή

Πότε ξεκινούν τα έργα της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή

«Ο εργολάβος του κέντρου είναι εδώ» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας, μεταξύ άλλων γύρω από το ζήτημα της εργολαβίας που αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Τρικάλων.

Ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα κινδύνου για το έργο ενώ ανέφερε μάλιστα ότι δόθηκε 10 παράταση ώστε να διασφαλιστεί κατά προτεραιότητα η ΔΕΥΑΤ.

Από εκεί πέρα, στο πλαίσιο της εισήγησής του, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, τη Δευτέρα ο εργολάβος μπαίνει στα Μανάβικα.

Βέβαια, οι εργασίες ξεκινούν σε μια εποχή που τα Μανάβικα αρχίζουν να δουλεύουν πιο εντατικά όσο πλησιάζουν οι απόκριες, γεγονός που σημαίνει αυτονόητη την προϋπόθεση να ολοκληρωθούν τα έργα όσο πιο άμεσα γίνεται.

Trikala News
Author: Trikala News



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.