Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στάση εργασίας σήμερα και την Παρασκευή οι εκπαιδευτικοί

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν, σήμερα και την Παρασκευή, οι εκπαιδευτικοί του Νομού Τρικάλων, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ.:

  1. προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας από 08:15 έως 11:00 το πρωί σήμερα 2 Οκτωβρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου μας, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις.
  2. Προκηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 από 08:15 έως 11:00, δηλαδή τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού κύκλου, επιπλέον της ήδη προκηρυγμένης από την Δ.Ο.Ε. τρίωρης στάσης εργασίας (που αφορά τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου ή τις τρεις ώρες του απογευματινού κύκλου μαθημάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι – μέλη του συλλόγου μας, να συμμετάσχουν από κοινού στις κινητοποιήσεις με την Ο.Λ.Μ.Ε., και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις.

Στη στάση εργασίας συμμετέχει το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε Τρικάλων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σήμερα, από τις 11.00 το πρωί έως και τη λήξη του ωραρίου, ενώ κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας μιας ώρας (10 με 11 το πρωί) και καλεί τους συνάδελφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, στις 11 το πρωί.

Επίσης, συμμετέχει στην 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας της Ο.Λ.Μ.Ε. την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου από 11 το πρωί έως 2 το μεσημέρι για το πρωινό ωράριο και τις αντίστοιχες 3ωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ωράριο, καλώντας τους συνάδελφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ημέρα στις 12:30 το μεσημέρι, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή