ΠρωτοσέλιδαΛάρισα

Στη Θεσσαλία το πρώτο απογευματινό χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς

80χρονος ο ασθενής που υπεβλήθη σε τριπλό bypass

21 Mar 2024

80χρονος ο ασθενής που υπεβλήθη σε τριπλό bypass

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας πραγματοποιήθηκε το πρώτο απογευματινό χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς. Αφορούσε ασθενή ηλικία 80 ετών ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση τριπλού bypass από τον καθηγητή κ. Θάνο Αθανασίου.

Την ίδια ώρα ένα ακόμη βαρέας κλίμακας χειρουργείο πραγματοποιήθηκε από τον καθηγητή κ. Δημήτρη Ζαχαρούλη και αφορούσε ασθενή με καρκίνο του παχέως εντέρου.

Όπως ανέδειξε ρεπορτάζ της Larissapress.gr, ο διοικητής του ΠΓΝΛ κ. Δημήτρης Κατσικονούρης επισήμανε πως από την ημέρα εφαρμογής του νέου μέτρου έχουν πραγματοποιηθεί ήδη εφτά απογευματινά χειρουργεία στο νοσοκομείο.

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.