ΕλλάδαΛάρισα

Στην Εύβοια εκτάκτως ο Νικόλαος Ντίτορας λόγω των πλημμύρων

Στην Εύβοια μετέβη εκτάκτως την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας

11 Aug 2020

Στην Εύβοια μετέβη εκτάκτως την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Ντίτορας όπου πραγματοποίησε αυτοψία στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, διαπιστώνοντας το μέγεθος της καταστροφής τόσο στο Δήμο Χαλκιδέων όσο και στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

Ο Συντονιστής επισκέφτηκε αρχικά το Δήμο Χαλκιδέων,διενήργησε αυτοψία στις πλημμυρόπληκτες περιοχέςενώ παράλληλα συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Ελένη Βάκα.

Στη συνέχεια μετέβη στα Ψαχνά όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με το Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων Γεώργιο Ψαθά, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ευβοίας Γεώργιο Κελαϊδίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κτηνιατρικής & Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Δημήτριο Βουρδάνο και τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κωνσταντίνο Γαλάνη.

Ο Συντονιστής παρευρέθη επίσης στο Μπούρτζι κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

admins
Author: admins

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.