Στην κορυφή του κόσμου ο Δημήτριος Πάλλας, μαθητής του 3ου Λυκείου Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ»

Mister  JimPallas is the «BESTinENGLISH» 
 
Ήταν 30 Νοεμβρίου 2018. Κάποιοι μαθητές από το σχολείο μας, το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης», με εμψυχωτές τις καθηγήτριες Αγγλικής Φιλολογίας Κριστίν Φέρνες και Μαρία Σαμαρά συμμετείχαν σε παγκόσμιο διαγωνισμό της Αγγλικής γλώσσας που διοργανώθηκε από το Institute for  CompetenciesDevelopment “Czechus” με έδρα στην Πράγα. 
 
Πήραν μέρος 21.110 μαθητές από 922 σχολεία Β/θμιας εκπαίδευσης  από 30 διαφορετικές χώρες. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην γραμματική, το λεξιλόγιο, την κατανόηση γραπτών καθώς και ακουστικών κειμένων. 
 
Οι μαθητές μας έλαβαν μέρος περισσότερο για να το διασκεδάσουν και χωρίς να γνωρίζουν με λεπτομέρεια τους κανόνες και τα έπαθλα. Ο misterPallasαπάντησε αλλά δεν έστειλε τις απαντήσεις. Γιατί αν τις έστελνε και έβγαινε στον διάδρομο, θα άκουγε από τον Διευθυντή: «Έλα εδώ, παιδί μου, γιατί είσαι έξω;». Άσε είπε, δεν θέλω προβλήματα. Ας το καθυστερήσω λίγο.
 
Με άριστα το 122 ο μαθητής της Γ’ Τάξης του σχολείου μας Δημήτριος Πάλλας πήρε 118,5 πόντους. Ισοβάθμησε στην πρώτη θέση, αλλά επειδή δεν έστειλε αμέσως τις απαντήσεις, παίρνει την δεύτερη θέση παγκοσμίως και την 1η θέση Πανελλαδικά. 
 
Και τι έγινε;  Ο Δημήτριος Πάλλας, κάνοντας το κέφι του, κερδίζει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι μιας εβδομάδας στην Πράγα φέτος το καλοκαίρι στο EuropeanSummerSchoolπροκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικών καθώς και ένα κουπόνι για αγορά ηλεκτρονικών ειδών αξίας 200 €.  
 
Εδώ τελειώσαμε; Όχι. Έχουμε και λέμε:
 
 Στον ίδιο διαγωνισμό “BestinEnglish” 2018 :
 
• Την τέταρτη θέση Πανελλαδικά κατέλαβε η μαθήτρια Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου
• Την πέμπτη θέση Πανελλαδικά κατέλαβε η μαθήτρια Σωτηρία Μάνου
 
Εννοείται ότι είναι μαθήτριες του Λυκείου Τρικάλων «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ».
 
Η ομάδα του 3ου ΓΕΛ για τον διαγωνισμό “BestinEnglish” 2018: 
 
Αναγνώστου Επαμεινώνδας
Ζαμπούρα Κωνσταντίνα
Ζήκας Δημήτρης
Ζώγας Θωμάς
Καραμπίνας Παντελής
Κυριάκου Στεφανία
Μάνου Σωτηρία
Οικονόμου Γεώργιος
Ορέστη Ειρήνη
Πάλλας Δημήτριος
Παπαγεωργίου Κωνσταντίνα
Παράσχη Ιωάννα


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή