Ελλάδα

Στήριξη του εμπορίου

9 Sep 2018
Στήριξη του εμπορίου

Στήριξη της αγοράς και του εμπορίου ζητούν καταστηματάρχες και συνδικαλιστές του κλάδου.

 Στήριξη της αγοράς και του εμπορίου ζητούν καταστηματάρχες και συνδικαλιστές του κλάδου. 

Το εμπόριο και γενικά η οικονομία  έχουν χτυπηθεί βάναυσα στην περίοδο της κρίσης και είναι καιρός κάποιος να μεριμνήσει για έναν από τους βασικότερους κλάδους της οικονομίας, τονίζουν έμποροι, επισημαίνοντας «στην ουσία έχουμε προβεί σε στάση πληρωμών, ανεπίσημη βέβαια, αλλά πραγματική.

Όλες τις υποχρεώσεις μας τις έχουμε μεταθέσει για το μέλλον, καθώς είναι αδύνατο να αντεπεξέλθουμε σ' αυτές με τις εισπράξεις που κάνουμε, ενώ την ίδια ώρα οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι”, δηλώνουν έμποροι με πολύχρονη παρουσία στον χώρο, προσθέτοντας «είναι ότι χειρότερο έχουμε δει τις τελευταίες δεκαετίες στην οικονομία στην χώρα μας.

Δεν «κινείται» ούτε ένα ευρώ στην αγορά. Καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό πλέον και ο τομέας των τροφίμων, που ήταν αλώβητος».

admins
Author: admins



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.