Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο εφοπλιστής Αγγελικούσης

22 Mar 2021
Στο νοσοκομείο ο εφοπλιστής Αγγελικούσης

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε, χθες, σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής, Γιάννης Αγγελικούσης.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε, χθες, σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο μεγαλύτερος Έλληνας εφοπλιστής, Γιάννης Αγγελικούσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 73χορνος επιχειρηματίας ένωσε αδιαθεσία την Παρασκευή το βράδι και το Σάββατο το πρωί είχε λιποθυμικό επεισόδιο, οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο..

Ο επιχειρηματίας τέθηκε σε καταστολή και σύμφωνα με ιατρικούς κύκλους, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την υγεία του.

Τα 141 καράβια του στόλου του, τον κατατάσσουν στην 1η θέση στο ναυτιλιακού χώρου στην Ελλάδα και σειρά άλλων σχετικών δραστηριοτήτων του τον κατατάσσουν στην 2η θέση παγκοσμίως.

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.