Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Στο τιμόνι της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΤ ο Στέφανος Μυλωνάς 

28 Jun 2023
Στο τιμόνι της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝΤ ο Στέφανος Μυλωνάς 

Και μέλος στο ΔΣ της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδας 

Και μέλος στο ΔΣ της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδας

Ο Στέφανος Μυλωνάς είναι ο γιατρός που θα αναλάβει το τιμόνι της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Μετά τις αρχαιρεσίες, ο γνωστός παθολόγος και διευθυντής της Β Παθολογικής του ΓΝΤ αναδείχθηκε πρώτος έναντι του Διευθυντή της Καρδιολογικής Δημήτρη Πλατογιαννη. Την εξέλιξη έκανε γνωστή ο ίδιος με ευχαριστήρια ανάρτηση στο Facebook ενώ παράλληλα κοινοποίησε και την ανάδειξη του ως μέλος του ΔΣ της Εταιρίας Παθολογίας Ελλάδας.

Φυσικά για τη διάκρισή του και στις δυο αυτές κομβικές θέσεις έσπευσαν να τον συγχαρούν πολλοί συμπολίτες μας μιας και πρόκειται τόσο για έναν αξιόλογο γιατρό όσο και για έναν ιδιαίτερα προσφιλή άνθρωπο στην τοπική κοινωνία.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.