Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκινεί ο θάνατος του «Χάτσικο» στην Κρήτη

  Συγκινητική ιστορία στην Κρήτη με σκυλί το οποίο παρομοιάζεται με τον «Χάτσικο» της ομώνυμης ταινίας όπου περίμενε το αφεντικό του που είχε πεθάνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

   Συγκεκριμένα, το σκυλί αυτό είχε πάει με το αφεντικό του πριν 8 χρόνια σε σουπερμάρκετ στην περιοχή Πατελλών όπου τον περίμενε στην είσοδο δεμένος. Όμως δεν τον ξαναείδε ποτέ γιατί έπαθε ανακοπή μέσα στο κατάστημα και μεταφέρθηκε με φορείο από την πίσω πόρτα.

   Από εκείνη την στιγμή το σκυλί δείχνοντας το πόσο αφοσιωμένο και πιστό ήταν στο αφεντικό του συνέχισε να επιστρέφει στο σημείο όπου τον είδε για τελευταία φορά ελπίζοντας πως θα τον ξαναδεί.



   Οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να του βάζουν φαγητό και νερό, αλλά ο «Χάτσικο» δεν άλλαξε ποτέ το καθημερινό του πρόγραμμα.

   Σταδιακά όμως το σκυλί γέρασε και αρρώστησε οπότε και οι κάτοικοι της περιοχής μάζεψαν το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να του κάνουν ευθανασία.

   Όπως αναφέρθηκε το σκυλί είχε πάντα στραμμένο το πρόσωπό του στο σουπερμάρκετ από όπου ήλπιζε πως θα ξανάβλεπε το αφεντικό του.

   Σήμερα έχει μείνει στο σημείο ένα κυπελλάκι με νερό του σκυλιού που μένει να θυμίζει πως η φιλία μεταξύ του ανθρώπου και του σκύλου είναι δυνατή διδάσκοντας μας τις αρετές της αφοσίωσης , της πίστης και της άνευ όρων αγάπης.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή