Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συλλαλητήριο την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα για την Μακεδονία

Η επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα, αποτέλεσε την κορύφωση των παρεμβάσεων που επιχειρεί απροκάλυπτα ο διεθνής παράγοντας, δια του ευρωϊερατείου, του ΝΑΤΟ και  των ΗΠΑ, προκειμένου να επιβάλει στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σέρνει την Ελλάδα, ως κράτος χειραγωγούμενο, να υπογράψει μια συμφωνία που απειλεί να επισφραγίσει μια επαίσχυντη υποχώρηση απέναντι στον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και να «βαλκανοποιήσει» σε μόνιμη βάση  τη Βόρεια Ελλάδα με αντάλλαγμα την αναστολή της μείωσης των συντάξεων και ολιγόμηνες καθυστερήσεις στην εφαρμογή επαχθών μνημονιακών δεσμεύσεων.

Θέλοντας να τη φέρει άμεσα στην ελληνική Βουλή για κύρωση, μεθοδεύει τετελεσμένα που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας και διχάζουν τον λαό, ενώ επιδίδεται σε αήθεις συναλλαγές στη Βουλή για να εξασφαλίσει την ευτελή πλειοψηφία των 151 βουλευτικών ψήφων.

Η κυβερνητική μεθόδευση είναι κραυγαλέα αντιδημοκρατική: ΔΕΝ ανακοινώνει ημερομηνία κατά την οποία θα συζητηθεί η συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή επιδιώκοντας να «πιάσει» στον ύπνο τον ελληνικό λαό.

Για τον λόγο αυτό οι Ομοσπονδίες Μακεδονικών Συλλόγων, και πολιτικές κινήσεις, όπως το Κίνημα  Άρδην που αντιτάσσονται στην επιχειρούμενη προδοσία επιλέγουν τον τόπο και τον χρόνο που θα γίνει η μάχη κι όχι να γίνει όταν το αποφασίσει ο αντίπαλος.

Ανακοινώθηκε ήδη μεγάλο συλλαλητήριο στο οποίο θα μπορούν να έρθουν ΚΑΙ οικογένειες ΚΑΙ ηλικιωμένοι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Είναι η μόνη πιθανότητα να αποτρέψουμε την προδοσία και είναι η μοναδική ημερομηνία που μπορεί να γίνει δεδομένου ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα τελειώσει το θέμα εντός Ιανουαρίου. Είναι μετρημένες οι μέρες.

Στο μεταξύ ο Ζάεφ, δίνει ρεσιτάλ «ψευδομακεδονισμού», αξιοποιώντας την αναγνώριση γλώσσας και υπηκοότητας που του παραχώρησε η Ελλάδα και προετοιμάζει την έκδοση εκατοντάδων χιλιάδων διαβατηρίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Κάτι που αποτελεί προάγγελο για το τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον σε σχέση με το ίδιο το όνομα των Σκοπίων ως «Μακεδονίας».

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, 14:00 για να φωνάξουμε

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή