Θεσσαλια

Συλλήψεις φυγόποινων σε Λάρισα και Καρδίτσα

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες, σε Λάρισα και Καρδίτσα, λόγω εκκρεμών δικαστικών

7 Apr 2019
Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες, σε Λάρισα και Καρδίτσα, λόγω εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων εις βάρος τους. Συγκεκριμένα: 
 
• Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν έναν 51χρονο, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών. 
 
• Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου συνέλαβαν έναν 41χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούν απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, καθώς και δύο εισαγγελικές διατάξεις, για τα αδικήματα της αντίστασης, της κλοπής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απλής σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απειλής και της εξύβρισης.
 
• Στην Καρδίτσα συνελήφθη ένας 52χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.
admins
Author: admins

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.