Λάρισα

Σύλληψη 41χρονου για σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

23 Oct 2017
Σύλληψη 41χρονου για σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς,

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 41χρονος Αλβανός.

Σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λασιθίου, με ποινή φυλάκισης 2 ετών και 8 μηνών για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας
 



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.