Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση …περιφερειακά των Τρικάλων

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζει τα έργα βελτίωσης του οδοστρώματος.

Την ώρα που στο …εσωτερικό της πόλης των Τρικάλων, οι… λακκούβες στο οδικό δίκτυο είναι ο καθημερινός «εφιάλτης» οδηγών, σε αντίθεση με τον Δήμο Τρικκαίων, περιφερειακά της πόλης, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, συνεχίζει να …ασφαλτοστρώνει οδούς βελτιώνοντας το οδόστρωμα.

Αυτή την φορά, στις Τοπικές Κοινότητες Παλαιόπυργου και Κρηνίτσας και συγκεκριμένα, στην επαρχιακή οδό Τρικάλων-Παλαιόπυργου κατασκευάζεται ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας για τη διασφάλιση της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων και  βελτιώνεται η βατότητα της οδού από Παλαιόπυργο προς Άγιο Γεώργιο.

Παρεμβάσεις ανάλογες πραγματοποιούνται και στην Τοπική Κοινότητα Κρηνίτσας.

«Παραμένουμε  πιστοί στη δέσμευσή μας και δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν στις τοπικές κοινότητες, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Με τη συνεργασία των Προέδρων Αγορίτσας Σκυλοδήμου-Βλάχου και Παναγιώτας Γρηγοράτου-Τάσιου, των Τοπικών Κοινοτήτων Παλαιόπυργου και Κρηνίτσας αντίστοιχα, προχωράμε σε έργα οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης ώστε, να διασφαλιστεί η διέλευση των τροχοφόρων αλλά και να διευκολυνθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Με βάση τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού εξετάζουμε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ικανοποιούμε τα αιτήματά τους», τόνισε σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή