Συγκρότηση Επιτροπών για τους Δασικούς Χάρτες στα Τρίκαλα

Κάνουμε γνωστό στους πολίτες του Νομού Τρικάλων ότι με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας έγινε η συγκρότηση των Επιτροπών Εξέτασης Αντιρρήσεων (Ε.Π.Ε.Α) επί του περιεχομένου του Δασικού Χάρτη που αναρτήθηκε για το σύνολο της περιοχής αρμοδιότητας της Δ/νσης Δασών Τρικάλων.

Συγκεκριμένα συγκροτήθηκαν (3) τρείς επιτροπές, η χωρική δε αρμοδιότητα κάθε επιτροπής θα καθορισθεί από τη Δ/νση Δασών Ν.Τρικάλων, λαμβάνοντας υπόψη της ταξινόμησης των προς εξέταση υποθέσεων (αντιρρήσεων, πρόδηλων σφαλμάτων)και με κύριο μέλημα την κατανομή τους κατά τρόπο που να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των επιτροπών.

Έδρες των εν λόγω επιτροπών ορίσθηκαν για μεν την 1η και την 3η η έδρα του Δασαρχείου Τρικάλων και για τη 2η επιτροπή η έδρα του Δασαρχείου Καλαμπάκας.

Οι υποθέσεις που θα κληθούν να εξετάσουν ανέρχονται σε περί τις 6.000 (αντιρρήσεις, πρόδηλα σφάλματα) επί του αναρτημένου δασικού χάρτη περιοχής αρμοδιότητας Τρικάλων.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή