Μαγνησία

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον αερολιμένα Σκιάθου

Επιδιώκοντας να ταξιδέψουν με πλαστά δελτία ταυτότητας.

20 Jul 2024


Επιδιώκοντας να ταξιδέψουν με πλαστά δελτία ταυτότητας.

Χθες το πρωί, 19 Ιουλίου 2024, στον Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς άνδρες.

Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να ταξιδέψουν με προορισμό τη Ρώμη, χρησιμοποιώντας δελτία ταυτότητας αλλοδαπών Αρχών με στοιχεία άλλων ατόμων. Κατά τον έλεγχο, αποκαλύφθηκε ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα είχαν δηλωθεί ως απολεσθέντα ή κλεμμένα.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει αν υπάρχουν άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να εντοπίσει ενδεχόμενες συνδέσεις με δίκτυα πλαστογραφίας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.