Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Συνάντηση πρώην Δημάρχων Τρικάλων: Ο μαθητής έγινε Υπουργός

27 Apr 2025

Στα Τρίκαλα, ο Μιχάλης Ταμήλος και ο Δημήτρης Παπαστεργίου συναντήθηκαν ξανά – αυτή τη φορά, με τον μαθητή να έχει γίνει Υπουργός!


Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον «Τοίχο Δωρητών» του Δήμου Τρικκαίων, δύο γνώριμοι της τοπικής αυτοδιοίκησης βρέθηκαν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο, ο Μιχάλης Ταμήλος και ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο πρώτος, με μακρά θητεία στα Τρίκαλα και μια χαρακτηριστική διαδρομή στη Βουλή, μπορεί να θεωρείται δάσκαλος για τα αυτοδιοικητικά. Ο δεύτερος, μαθητής καλός και με όρεξη για διάκριση, κατάφερε όχι μόνο να διαδεχθεί επιτυχημένα τον δάσκαλο, αλλά να φτάσει και σε υπουργικό θώκο — χωρίς καν να περάσει από τη Βουλή, αλλά τι σημασία έχει;
Στα Τρίκαλα, η καλή “τάξη” πάντα προοδεύει!


Η στιγμή απαθανατίστηκε στην εκδήλωση τιμής στους δωρητές του Δήμου Τρικκαίων, γεμίζοντας την αίθουσα με χαμόγελα, ατάκες και μια κρυφή υπενθύμιση: στα Τρίκαλα, ακόμη και οι Δήμαρχοι γράφουν την ιστορία τους… αλλιώς.
Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση [εδώ].

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.