Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση Τσιάκου και Τσιάρα με τον κ. Θεοδωρικάκο για ζητήματα του Δήμου Καρδίτσας

Δόθηκε λύση στο πρόβλημα καθυστέρησης πληρωμής εργαζομένων του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα.

Η συνάντηση αφορούσε ζητήματα που άπτονται της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικότερα ζητήματα του Δήμου Καρδίτσας.

Η συζήτηση περιστράφηκε στην εξεύρεση χρηματοδοτικών πακέτων στα οποία μπορούν να ενταχθούν έργα που αφορούν τον Δήμο μας.

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι μέλημα του υπουργείου είναι η εξεύρεση πιστώσεων που θα στηρίξουν την περιφερειακή ανάπτυξη. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ήδη το υπουργείο έχει συγκεκριμένο σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση το οποίο σύντομα θα αρχίσει να υλοποιείται.

Στη συνέχεια ο συμπολίτης υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας ζήτησε τη παρέμβαση του κ. Θεοδωρικάκου, ώστε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα με την καθυστέρηση  πληρωμής  17 εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Ο υπουργός Εσωτερικών  δεσμεύθηκε να δει άμεσα το ζήτημα και να προωθήσει τάχιστα από κοινού με τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο τη διαδικασία προκειμένου να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και οι εργαζόμενοι να πάρουν σύντομα τα χρήματα τους.  Ο κ. Τσιάκος  και ο κ. Τσιάρας ευχαρίστησαν τον υπουργό Εσωτερικών για την κατανόησή του.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή