Καρδίτσα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο ΙΕΚ Καρδίτσας του ΟΑΕΔ

16 Sep 2019

Συνεχίζονται οι εγγραφές των νέων σπουδαστών/τριων στο Ι.Ε.Κ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του Ο.Α.Ε.Δ, για το Χειμερινό Εξάμηνο του Έτους Κατάρτισης 2019-2020, στις ειδικότητες:

• Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων (Α΄ εξ )
• Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (Α΄ εξ)
• Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης (Α΄ εξ)
• Τεχνικός Συντήρησης Έργων Ζωγραφικής (Α΄ εξ)
• Τεχνικός Μηχανικός θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου (Γ΄ εξ)

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία του ΙΕΚ (μέχρι να συμπληρωθούν τα κενά των τμημάτων).

Δικαίωμα εγγραφής στο Α΄ εξάμηνο κατάρτισης έχουν οι απόφοιτοι Λυκείου, καθώς και οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ, ΕΠΑ.Λ., ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Σπουδών ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Δικαίωμα εγγραφής στο Γ΄ εξάμηνο κατάρτισης έχουν οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ, ΕΠΑ.Λ., ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Σπουδών, ΤΕΛ, ΕΠΛ αντίστοιχης ειδικότητας ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Επίσης η ανανέωση εγγραφής των σπουδαστών των προηγούμενων εξαμήνων γίνεται από 2 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2019 και η φοίτηση είναι δωρεάν.

Τα τμήματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν στο Γ΄ εξάμηνο είναι:

1. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων – Γ΄ εξάμηνο
2. Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου – Γ΄ εξάμηνο
3. Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής – Γ ΄εξάμηνο

Υπάρχουν κενές θέσεις στα τμήματα αυτά δηλαδή στο Γ΄ εξάμηνο σπουδών, που μπορούν να συμπληρωθούν με αποφοίτους ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΕ Β΄ΚΥΚΛΟΥ, ΤΕΛ, ΕΠΛ αντίστοιχης ειδικότητας ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.

Τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ εξασφαλίζουν στους αποφοίτους τους (μετά από Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης) Δίπλωμα Επιπέδου 5.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24410-28900 και 24410-71576 ώρες 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.