Συνέδριο Restart mAI City Τρικάλων: Η ανάπτυξη στην πράξη 

Τομείς και πτυχές της πραγματικής ανάπτυξης συζητώνται στο συνέδριο που διεξάγεται στα Τρίκαλα συνέδριο με τίτλο 1ο Plug & Play Συνέδριο Restart mAI City.

Με πραγματικά παραδείγματα σε πόλεις και Δήμους της χώρας, το 1ο Plug & Play Συνέδριο Restart mAI City θίγει ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη.

Από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου 2019, στον εμβληματικό Μύλο Ματσόπουλου, ο Δήμος Τρικκαίων υποδέχεται υπουργούς, υφυπουργούς, γραμματείςυπουργείων, επικεφαλής οργανισμών και πλήθος στελεχών τηςπραγματικής οικονομίας και τη αγοράς.

Ειδικά για τα ζητήματα ανάπτυξης, το συνέδριο εξειδικεύει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένους τομείς.

Έτσι, θα μιλήσουν:

·         Ο Κωνσταντίνος Σκρέκας, Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για τη «Συμβολή της βιώσιμης γεωργίας στην περιφερειακή ανάπτυξη»

·         Ο Γιώργος Σταμάτης, Γεν. Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας για την «Πρόκληση της αντιμετώπισης της αστικής φτώχειας και η δημιουργία ενός συνεκτικού και αλληλέγγυου Δήμου»,

·         Ο Γεώργιος Γεωργαντάς, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  για την «Απλοποίηση των διαδικασιών στο Δημόσιο Τομέα, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των πολιτών», Γεώργιος Γεωργαντάς, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

·         Η Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος ΔΣ ΕΟΤ για την  «Οργάνωση, ανάπτυξη και προώθηση του θεματικού τουρισμού, ως εργαλείο βιώσιμης ανάπτυξης των ελληνικών πόλεων»,

Δεκάδες Δήμαρχοι και εκπρόσωποι δημοτικών αρχών από όλη τη χώρα βρίσκουν κοινό βηματισμό και αλλάζουν το μέλλον της Αυτοδιοίκησης; και των πολιτών.

Οι συζητήσεις για το μέλλον όλων, διεξάγονται στο πλαίσιο του 1ο συνεδρίου για τη σύγχρονη και βιώσιμη πόλη.

Αυτό, συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Τρικκαίων και την e-Trikala A.E. στις 26, 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2019, στον Μύλο Ματσόπουλου, όπου πραγματοποιείται ο Μύλος των Ξωτικών.

Διεξάγεται, δε, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Η σχετική ιστοσελίδα, με πλήθος πληροφοριών, όπως για την ηλεκτρονική εγγραφή, λειτουργεί ήδη εδώ.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή