Συνεργασία του Θανάση Λιούτα με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Παρέμβαση του Τρικαλινού βουλευτή για την απεμπλοκή πληρωμών από το πρόγραμμα  «δάσωση γεωργικών γαιών»

Συνεργασία  με τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ  Γρηγόρη Βάρρα τον οποίο επισκέφθηκε στο γραφείο του, είχε  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Θανάσης Λιούτας για ζητήματα που αφορούν τον νευραλγικό, για τις κοινοτικές ενισχύσεις, Οργανισμό.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προγράμματα που υλοποιεί ο  ΟΠΕΚΕΠΕ, τα χρονοδιαγράμματα των πληρωμών σε αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και προβλήματα που υπάρχουν σε πληρωμές παλαιότερων ετών για δράσεις, όπως η «δάσωση γεωργικών γαιών» τα οποία εντοπίζονται κυρίως, στα ορεινά του Δήμου Μετεώρων.

Ο κ. Λιούτας υπογράμμισε την ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίζονται στις συγκεκριμένες πληρωμές οι οποίες καθυστερούν σε βάρος των παραγωγών.

Από την πλευρά του ο κ. Βάρρας ενημέρωσε τον κ. Λιούτα ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ προωθεί τις διαδικασίες προκειμένου να καταστούν δυνατές οι πληρωμές στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο βουλευτής Τρικάλων δήλωσε ικανοποιημένος από την άριστη συνεργασία που είχε με τον κ. Βάρρα, υπογράμμισε την ανάγκη οι επιδοτήσεις να πληρώνονται στην ώρα τους  και πως η γραφειοκρατία δεν μπορεί να στέκεται εμπόδιο στο αυτονόητο δικαίωμα των αγροτών και κτηνοτρόφων να λαμβάνουν εγκαίρως και ακέραιες τις κοινοτικές ενισχύσεις και τις πιστώσεις από την υλοποίηση προγραμμάτων.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή